INI BAIK UNTUK ALAM SEKITAR

Kadang-kadang, mempunyai bantal yang betul boleh membuat perbezaan besar dalam postur tidur anda, yang mempengaruhi kemampuan anda untuk tidur dan prestasi badan anda pada hari berikutnya.

Terdapat bantal yang tersedia yang bermegah sokongan badan yang baik, tetapi bagi pengguna yang peka dengan alam sekitar, bantal kekabu mesra alam mungkin tiket. 

Semua bantal Kekabu Asli dengan 100% kapas lembut meliputi semua semula jadi, hypo-allergenic organik bantal tangan berumbai menggunakan gentian Kekabu tropika dengan benar-benar tiada bahan kimia yang digunakan. Kekabu adalah serat yang sangat ringan dan gebu yang dibuat daripada biji pokok, dan untuk membuat pengisian menakjubkan selesa lagi firma bantal. Dilindungi dengan kapas organik 100%, bantal serat Kekabu datang dalam pelbagai saiz: 18 x 28 (Standard).

Di samping itu untuk Kekabu bantal semula jadi, dan juga semulajadi, bergaya, cawangan sassy dan mesra alam reka bentuk product.The setiap di atas bantal adalah tangan skrin dicetak ke hem yang meniru dan berasa seperti bantal linen.Each halus juga disumbat dengan Kekabu mampan , memberikan rasa mewah bulu down tanpa keperluan untuk bulu.

Bantal Kekabu adalah pilihan bantal besar semulajadi untuk bilik tidur anda hijau. Mampan dituai, Kekabu adalah kapas yang benar-benar lembut seperti serat yang mengisi bantal semula jadi yang besar. 

Kekabu bantal adalah cara yang baik untuk menyimpan toksin dari kulit anda semasa anda tidur. Beberapa ini bantal kekabu walaupun mempunyai meliputi kapas organik, membuat mereka lebih baik untuk bilik tidur anda hijau.

Apakah Kekabu?


Kekabu adalah serat hebat yang lembut lagi menyokong. Ia adalah alternatif yang indah ringan untuk sintetik toksik yang mencontohi sifat-sifat dan kebolehan ajaib Kekabu. Kekabu Sememangnya organik juga tempa dan dapat dibentuk. Kekabu adalah yang paling mesra alam, ekonomi eko, agak diniagakan secara semulajadi organik serat mengisi untuk bantal, penyokong, kusyen, doonas dan tilam.

Kekabu serat tahan kelembapan dan ia tidak acuan. Ia mempunyai sendiri anti-bakteria hartanah yang diberikan oleh alam yang memberikan Kekabu status hypo-allergenic. Kekabu adalah lebih kukuh daripada span lagi lembut dan mudah dibentuk kerana membran gentian geronggang. Pemadatan sedikit akan berlaku sepanjang masa tetapi Kekabu wasiat 'kegebuan' dengan diletakkan dalam cahaya matahari langsung. Dua minggu adalah lebih baik tetapi tidak kritikal.

Kekabu adalah alternatif yang indah yang ringan mampan untuk kapas sintetik dan kimia dirawat. Kekabu Sememangnya organik juga tempa dan dapat dibentuk untuk badan anda. Kusyen anda akan kembali kepada bentuknya hanya oleh yang sombong. Kekabu adalah yang paling mesra alam, bukan toksik, ekonomi, perdagangan serat adil semulajadi mengisi untuk bantal dan lain-lain

Pelbagai kami termasuk memperkukuh, bantal dan kusyen sahaja. Kami menawarkan Gentian Kekabu dalam kuantiti yang berbeza-beza bagi anda untuk membuat produk hebat Kekabu sendiri anda. Ideal bukan toksik mengisi untuk mainan lembut.

Kekabu adalah kelembapan tahan dan Penimbang. Bantal ini akan 'kegebuan' apabila diletakkan dalam cahaya matahari langsung. Dua minggu adalah lebih baik tetapi tidak kritikal.













Track & Trace
Sila check parcel anda di sini: *Tracking no akan di email kan kpd anda sehari selepas parcel dipos.
Perkara yang baik untuk membaca di sini ..

Satu Bantal Sihat
Source: Christine Chamberlin

Jika anda sedang komited untuk hidup gaya hidup organik, anda makan makanan organik dan mungkin telah digantikan pencuci rumah toksik dengan produk-produk yang lebih selamat untuk kesihatan anda. Waktu sekarang untuk bergerak ke atas dan mewujudkan persekitaran yang lebih sihat di dalam satu bilik di mana anda menghabiskan satu pertiga daripada kehidupan anda: bilik tidur anda.

Mencari-cari lagi daripada bantal anda meletakkan di bawah kepala anda setiap malam. Jika ia dibuat dengan bahan-bahan sintetik anda boleh tidur dengan toluena, diisosianat, formaldehid, PBDEs dan derivatif petroleum. Suppose bantal itu ke dalam tong kitar semula dan mendapatkan tidur malam yang lebih baik pada sesuatu yang adalah semulajadi atau organik dari luar dalam.

Sebelum 1950-an dan kemunculan poli-fiberfill orang yang tidur di atas bantal yang dibuat daripada bahan-bahan yang ditemui dalam alam semula jadi, gentian tidur syurga kondusif dan mengisi seperti angsa, kapas, getah asli, bulu. Berehat kepala anda pada mana-mana gentian asli dan anda akan melihat perbezaan yang segera dalam kualiti tidur anda setiap malam.

Sesetengah serat seperti bulu meningkatkan tidur REM yang mendalam dengan wicking lembapan dari kepala anda, menjaga anda sejuk supaya anda melambung dan seterusnya kurang kerap. Satu bantal getah kontur atau bantal soba hull akan menyokong leher dan bahu anda. Pemadanan keutamaan tidur anda untuk gentian yang betul dan konfigurasi bantal adalah seperti mencari berus gigi yang betul, ia adalah sangat peribadi.

Yang bantal organik adalah sesuai untuk anda?

Adakah anda lebih suka bantal yang lembut atau firma? Adakah anda vegetarian mencari untuk menjauhkan diri daripada produk haiwan? Adakah anda mempunyai alahan? Looking for bantal dibasuh kalis kanak-kanak? Dengan begitu banyak pilihan ada bantal untuk semua orang.

Bantal Kapas - Seperti yang lama sebagai bantal boleh mendapatkan. Ini adalah bantal datuk dan nenek anda tidur dengan setiap malam. Kapas adalah tulen dan semula jadi dan jika ia dibuat dengan kapas organik, boleh menjadi bahan bantal besar bagi sesiapa yang mempunyai sensitiviti kimia.

Kapas tidak "tumbuh acuan" dengan usia seperti turun dan bulu, dan mempunyai keupayaan untuk "bernafas" semasa cuaca panas seperti bantal sintetik. Anda akan menikmati tidur malam yang lebih sejuk dan selesa di atas bantal kapas.

Bantal kapas mula keluar masa tamp bengkak dan lebih untuk menjadi firma cantik. Elakkan bantal "kapas hijau" kerana mereka mempunyai bau yang kuat.

Bantal bulu - Ganjil kerana ia mungkin berbunyi untuk berehat kepala anda pada bulu, bahan ini - sebagai bantal mengisi - sebenarnya membantu untuk tidur keselesaan. Wool mempunyai wicking kelembapan keupayaan semulajadi supaya kepala anda kekal sejuk semasa anda berehat, anda melambung dan seterusnya kurang kerap tinggal dalam tidur REM yang mendalam lagi.

Ini kebolehan semula jadi untuk mengurangkan tahap kelembapan di bantal anda menghalang acuan dan cendawan daripada terbentuk. Terbaik dari semua, hama tidak boleh hidup di dalam bulu menjadikan ia satu alternatif yang baik bagi orang-orang dengan alahan.

Bantal bulu ringan dan bengkak, menjadikan mereka satu alternatif yang baik ke bawah. Anda boleh memilih sama ada kambing biri-biri bulu atau bulu alpaca, yang lebih ringan dan panas.

Asli Lateks Bantal - getah asli atau getah asli kerana ia lebih biasanya dipanggil, adalah pilihan yang ideal untuk bantal kerana ia adalah fleksibel, menyediakan sokongan yang baik, dan tahan lama yang baik. Lateks asli menyerap kelembapan dan mengawal haba, beredar udara dan menghalang pertumbuhan acuan atau cendawan.

Busa getah dibuat dari susu yang dituai oleh menoreh Hevea brasiliensis atau pokok getah biasa. Hevea susu mengandungi bahan antibakteria yang semulajadi hama habuk penghalau.

Pilih bantal lateks yang mempunyai sama ada teras getah pepejal untuk sokongan firma, bentuk kontur acuan leher dan bahu anda, atau lateks dicincang untuk mensimulasikan keadaan bengkak-turun.

Hypodown ® Bantal - dipatenkan oleh Syarikat Keselesaan Ogallala, Hypodown adalah alternatif untuk menurunkan tulen. Menurut laman web Ogallala, mengisi bantal mereka adalah hypoallergenic dan mereka mengatakan semua ujian mereka menunjukkan bahawa orang-orang yang alah kepada turun boleh tidur dengan Hypodown dan tidak mempunyai reaksi alahan.

Hypodown adalah campuran angsa 80% ke bawah dan kelompok syriaca 20%. Kelompok syriaca datang dari kilang Asclepias, biasanya dikenali sebagai milkweed. Hama tidak suka milkweed.

Ogallala mengatakan mereka menuai menurunkan mereka daripada ladang-dibangkitkan angsa semasa musim molting semulajadi.

Bantal Sutera - Sebuah serat dengan sejarah 3,000 tahun mengesankan. Mewah dan lembut, bantal sutera adalah lebih ringan daripada udara. Flos Sutera tidak seperti kapas dan bulu, terdiri daripada serat amat panjang, membuat sutera satu yang terkuat gentian asli.

Sutera mengisi tidak tandan dan mempunyai kebolehan semula jadi untuk bernafas. Sutera mematuhi kepala dan bahu anda, mengawal suhu badan, dan memberikan keselesaan mengejutkan sepanjang tahun.

Hull Bantal Buckwheat atau Millet - Bijian penuh bantal telah digunakan di negara-negara Asia selama berabad-abad. Mereka membantu menghapuskan ketegangan leher, sakit bahu, sakit belakang, keresahan, sakit kepala, dan kadang-kadang walaupun berdengkur.

Itu kerana soba atau hull sekoi bantal acuan kepada kontur kepala, leher dan bahu tepat. Tidur dengan bantal soba / sekoi hull menaikkan kepala anda untuk penjajaran yang betul, dan buaian leher / kepala dengan sokongan yang mantap, lembut.

Satu kelemahan besar: bantal soba hull bising. Cari bantal yang dibuat dengan lapisan bulu untuk meredam bunyi. Badan kapal Millet tidak bising.

Bantal Kekabu - Bagi mereka yang mahu perasaan turun tanpa ketidakselesaan alahan, ini adalah bantal yang baik. Dituai dalam hutan hujan, Kekabu adalah serat yang diekstrak dari seedpod pokok Kekabu, yang menyediakan sentuhan dan keselesaan turun. Kekabu bantal adalah lebih ringan daripada kapas, lembut, dan lagi menyokong.

Di mana anda boleh membeli bantal organik?
Mencari bantal semua semula jadi atau organik tidak adalah seperti sukar kerana anda mungkin berfikir jika anda membeli-belah dalam talian dan banyak kedai-kedai makanan kesihatan membawa bantal vegetarian.


Bagaimana-Untuk Penjagaan Bantal Asli Anda

Satu bantal serat semula jadi seperti Kekabu memerlukan sedikit usaha untuk memastikan ia bersih dan selesa. Perkara utama yang perlu diingat ialah mereka tidak direka untuk menjadi mesin dicuci dan dikeringkan seperti bantal sintetik. Sebaliknya, kami cadangkan menggunakan kaedah bukan basuh untuk menjaga bantal semula jadi anda bebas peluh, habuk dan alergen, serta, mengekalkan loteng itu. Untuk hasil yang terbaik mengikuti tip-tip penjagaan mudah:

Kekabu

Di sini pada Enthusia Kami telah menjual bantal Kekabu selama bertahun-tahun dan sentiasa menawarkan nasihat ini kepada pelanggan kami: Jangan mencuci bantal Kekabu anda. Kami telah mendapati bahawa serat ini kekal rumpun dan kadang-kadang akan bertukar rapuh apabila dibasuh, membuat bantal tidak boleh digunakan. Sebaliknya, kami mencadangkan:

Cover bantal Kekabu anda terlebih dahulu dengan pelindung bantal berritsleting dan kemudian dengan kes bantal. Ini 2 lapisan kain akan mengurangkan peluh dan habuk dari masuk ke gentian. Basuh kes mingguan.
Kekabu serat semulajadi mencegah hama; bagaimanapun, kes-kes bantal kapas tidak jadi ingat untuk membasuh pelindung bantal anda dan kes-kes bantal secara tetap. Ini akan membantu mencegah alergen hama.

Mengekalkan Kekabu bebas daripada kelembapan dan habuk akan memanjangkan prestasi serat. Simpan dalam Kapok minda lembut seperti sutera secara semulajadi akan memadatkan dari masa ke masa. Fluffing bantal anda akan membantu memulihkan loteng. Apabila memilih bantal Kekabu mempertimbangkan gaya laras - satu dengan kes berritsleting yang membolehkan anda untuk membuang atau menambah serat seperti yang diperlukan.